Tevékenységünk

Saját márkás kozmetikai termékek gyártása

 
Az alapötlettől egészen a késztermékig, minden fázisban tapasztalt szakemberek segítenek elérni, hogy partnereinket minden esetben az elképzeléseikhez teljes mértékben igazodó végeredménnyel szolgálhassuk ki.
Több száz standard receptúránk garantálja a beérkező érdeklődésekre a gyors reakciót, modern fejlesztési laboratóriumunknak köszönhetően az egyedi igények kielégítése sem jelent akadályt.
Bárhová is pozicionálja a terméket, nálunk biztosan megtalálja az optimális megoldást. A felmerülő igények teljes körű menedzselését vállaljuk, beleértve a formula kifejlesztését és tesztelését, a termékdizájn megtervezését és a szükséges hivatalos dokumentumok beszerzését.
 
 
filling_area_1.jpg manufacturing_area_3.jpg
 
 

Kozmetikumok bérgyártása

 
A kozmetikumok bérgyártása területén többéves nemzetközi gyakorlattal rendelkező csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy partnereink piaci lehetőségeit kiszélesítse.
Termékfejlesztési tapasztalatunkra támaszkodva bátran ránk bízhatja fejlesztési tevékenységét, vagy kihasználva a beszerzési hátterünk nyújtotta lehetőségeket, termékei még költség-hatékonyabbá tételét. Számos együttműködési lehetőséget kínálunk az Ön számára is.
A vevői szükségleteknek megfelelően az alap- és csomagolóanyagok beszerzésétől kezdve, a receptúra kialakításán át egészen a késztermékek a világ bármely pontjára történő eljuttatásáig terjedő teljes folyamat menedzselését ellátjuk.
 
 

Szerződéses gyártás

 
Preferált csomagolóanyagokkal és alapanyag-beszállítói körrel dolgozik, mégis tovább szeretne fejlődni? Mi megmutatjuk, hogyan hozhat ki még többet termékeiből! Hozzáértő kollégáink készen állnak a kihívásokra a formulák gyártása, a termékek kitöltése, raktározása és logisztikai feladatainak ellátása területén.
Aknázza ki az általunk nyújtott lehetőségeket, hogy csökkentse gyártási és kiszerelési költségeit, vagy támaszkodjon a legkifinomultabb kozmetikumok gyártása terén szerzett tapasztalatunkra, legyen szó kétfázisú habfürdőről vagy promóciós csomagolásról.
Megbízható folyamatainknak, rugalmasságunknak és speciális, meleg technológiához illetve vákuumozáshoz használatos berendezéseinknek köszönhetően szinte bármilyen típusú kozmetikai terméket elő tudunk állítani.
 
 
 
INweb Informatika