Rólunk

Küldetésünk magas színvonalú kiszolgálást nyújtani partnereinknek a saját márkás kozmetikumok fejlesztése és gyártása illetve szépségápolási cikkek bérgyártása területén.
 
Jövőképünk egyszerű: vevőink elsőszámú beszállítójává válni, velük hosszú távú együttműködést kiépíteni és ápolni.
 
Meggyőződésünk, hogy partnereinkkel folytatott üzleti kapcsolatainkban kizárólag akkor érhetünk el kiemelkedő sikereket, ha nem csak kiváló minőségű termékeket kínálunk, hanem megfelelő szolgáltatásokat is nyújtunk a marketing, kereskedelem, logisztika és technológia területén.
 
Kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, higiéniára és termékbiztonságra. Minden beérkező csomagolóanyag mikrobiológiai vizsgálaton esik át, késztermék pedig csak akkor hagyhatja el a telephelyet, ha egy ötnapos tesztelés során megbizonyosodtunk arról, hogy minden paramétere az előírásoknak megfelel.
 
Vállalatunk az ISO 9001:2008-as szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet kozmetikumok fejlesztése, gyártása és forgalmazása területén. Fogyasztási cikkek gyártójaként ISO 22716:2007, kozmetikai GMP szerinti tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Ezen bizonyítványainkat minden évben független tanúsító szervezet vizsgálja felül. Az általunk alkalmazott gyártási rendszer, mérési, ellenőrzési módszerek és utasítások biztosítják, hogy a kiszerelt termékeink névleges töltőtömege a vonatkozó követelményeknek folyamatosan megfelel, így az előrecsomagolt kozmetikai termékeinken az -jelet feltüntethetjük.
 
A sorozatgyártás megkezdése előtt receptúráinkat számos próbának vetjük alá, melyek magukban foglalják a házon belüli, több hőfokon elvégzett stabilitás teszteket, illetve az un. challange tesztet is. Ezáltal tudjuk garantálni termékeink hosszú és biztonságos élettartamát.
 
Termékfejlesztési laboratóriumunkban, a megrendelők által megfogalmazott igényeknek megfelelően, képzett vegyész és mikrobiológus szakemberek végzik az új formulák kifejlesztését és tesztelését, kizárólag ellenőrzött minőségű és tanúsított beszállítóktól származó alapanyagok felhasználásával.
 
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb hatóanyag-trendeket, így széles spektrumon vagyunk képesek lefedni a vevői igényeket, akár az ár, akár a minőség az elsődleges szempont.

Hírek
A kiszerelés hatékonyság és versenyképesség növelése egy automata tégelytöltő berendezés beszerzése által
2018-10-18 14:59:02


Márkáink
Számos terméket kínálunk a fogyasztói piac és a szakmai közönség számára egyaránt.
 

 
anaconda_professional.jpg
 
anaconda.jpg
 
Clearoderm.jpg
 
Aerovill.jpg
 
 


 
 
 
INweb Informatika