Márkáink

 
A_1.jpg

ANACONDA PROFESSIONAL

 

ANACONDA - arcápolás

 
A közel 30 éve a professzionális kozmetikai piacon lévő márka elsőként kínált lehúzható maszkokat a hazai közönségnek. Az azóta eltelt hosszú évek során megszerzett tapasztalatot felhasználva, a folyamatos megújulás elkötelezettjeként fejlesztjük készítményeinket.
Az új ANACONDA PROFESSIONAL portfólió a szakma elvárásaihoz jobban alkalmazkodó termékstruktúrával új, innovatív aktív anyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínál teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas megoldást.
 
 
ANACONDA arcápoló termékeink az emberi arcbőr sokféleségéhez és a modern kor követelményeihez igazodva, parabénmentes és innovatív hatóanyagokat tartalmazó formuláival könnyen felszívódnak, gyengéden ápolják és táplálják a bőrt.
...
 
...
...
...
...
K_9.jpg
 
cl.jpg
 

CLEARODERM

 
A méltán népszerű ANACONDA Aloe Vera Regeneráló kézkrémek sem maradtak érintetlenek, tetszetősebb megjelenéssel próbáltuk vásárlóink számára vonzóbbá tenni őket.
Az ANACONDA Hidratáló Testápolót, valamint az ANACONDA C-vitaminos, a Szilikonmentes és a Munkavédelmi kézkrémeket változatlan beltartalommal ajánljuk figyelmükbe.
 
 
A kifejezetten a problémás bőr igényeihez igazodó CLEARODERM termékcsalád szintén külső-belső megújításon ment át. A termékek szalicilsav tartalma, valamint növényi eredetű összetevői segítenek tisztán és egészségesen tartani a pattanásos bőrt anélkül, hogy szárítanák azt.
...
...
DSC6194copy.jpg
   

AEROVILL

 

 

A tél beköszöntével különösen hasznosnak tartott AEROVILL orrgél speciális összetételének köszönhetően segít regenerálni a sérült, igénybevett orrnyálkahártyát, könnyítve ezzel a légzést.
...
...
   
 
 
 
INweb Informatika